Video: undervisning i matematik

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan det er at hjemmeundervise, hvad vi laver i den daglige undervisning, om ikke der er udfordringer i undervisningen kva at vores dreng har autisme, og jo det er der naturligvis 🙂

En god måde at svare på dette spørgsmål, er ved at vise en konkret undervisningssituation, og hvis det måtte have din interesse – og inden du ser videoen, som er i bunden af siden – så er her nogle ting, som vi synes du skal prøve at lægge mærke til.
Continue reading

Undervisning 27-11-2014

Dansk
Stav4 Dansk:
– Øve diktat 2, side 9, Martin øver alle ordene (tre sværhedsgrader: let, mellem og svær) = 3×13 ord. De lette ord skrives i Stav4 Dansk bogen, de øvrige ord skrives i hæftet.

– Martin markerer vokalerne i alle ordene, ordenes stavelser klappes og der markeres derefter med en lodret streg hvor ordene skal deles.

– Lave diktat 2. Ord læses op af underviser fra fotokopi. Ordene skrive bagerst i Stav4 Dansk bogen (lette ord på side 50, mellem på side 54 og svære på side 58)

iPad app Pixi børnebøger:
– Martin læser historien: Emilies fødselsdag 1x
Continue reading

Undervisning 25-11-2014

Dansk
– Stav4 Dansk, side 5, øve diktat 1, lette (blå), mellem (gule) og svære (lilla) ord (Lette ord skrives i Stav4 bogen, mellem og svære ord skrives i hæftet)

– Diktatordenes vokaler markeres nu med røde prikker, derefter klapper vi stavelserne og inddeler så alle ordene i stavelser med en lodret streg igennem ordene.

– Stav4 Dansk, lave diktat 1. Sætningerne læses op af underviser fra fotokopi. Ordene skrives i Stav4 bogen, lette (blå) ord på side 50, mellem (gule) ord på side 54 og svære (lilla) ord på side 58.

– Vi går alle diktatordene igennem og taler om hvad det betyder og laver sætninger hvor de indgår.

Martin øver diktatord
Continue reading

Undervisning 24-11-2014

Med far på arbejde 🙂

Tegninger
Starter roligt op med at lave 2 tegninger af Spiderman og Svampe Bob Firkant

Dansk
iPad app: a href=”/undervisningsmaterialer/boger-og-apps#apppixi”>Pixi børnebøger
– Kan ikke læse højt på kontoret, så derfor lyttes der til alle 8 ‘Fødselsdags’ historier hvor app’en læser teksten op og hvor Martin følger med.

iPad app Cross Fun (Kryds og tværs):
– Sværhedsgrad: Mellem
– Bane: 6 -> 10

Martin arbejder på iPad'en (krydsord på dansk)

Continue reading