Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri)

Ingredienser:

  • 1 dåse makrel i solsikkeolie
  • 3/4 dl. tomatpuré
  • 2 spsk. Heinz tomatketchup (bemærk Heinz er glutenfri)
  • 6cm tomatkoncentrat fra tube
  • 1/4 tsk. paprika
  • Salt og peber
  • Evt. 1/4 tsk. hvid- eller rødvinseddike

Tilsæt ingredienserne i en dåse/bøtte man kan sætte et tætsluttende låg på, så forebygger man at hele køleskabet ikke kommer til at dufte af makrel i tomatsovs 🙂

En dåse makrel i solsikkeolie åbnes og sættes til afdrypning i en sigte.

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 01

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 03

Tilsæt 3/4 dl. tomatpuré.

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 04

Tilsæt 2 spsk. Heinz tomatketchup

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 05

Tilsæt 6cm tomatkoncentrat fra tube

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 06

Tilsæt 1/4 tsk. paprika

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 07

Tilsæt salt og peber

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 08

Rør nu alle ingredienserne godt sammen

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 09

Tilsæt den afdryppede makrel, stik den godt ned i tomatsovsen med en gaffel og rør til sidst det hele godt sammen.

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 10

Tip: Smag til med salt, peber og evt. lidt hvid- eller rødvinseddike.

Opskrift: Makrel i tomat (glutenfri) 11

Sæt låg på din nye hjemmelavede makrel i tomat og sæt den i køleskabet 15-30 min før servering, den smager bedst når den er kold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =