Undervisning 17-02-2016

Dansk
Stav Selv 5:
– side 23, opgave 32: Ord på liste skal sættes ind i de rigtige sætninger og derefter skal de placeres i en matrice for ordene er skjule og man skal spotte dem, hvor de enten står lodret eller vandret.

– side 16 og 17: Vi maler videre på billede med alle børnene der er på skoleudfulgt og vi snakker om alle børnene, hvad de laver, hvordan de har det og hvad de taler om.

4 opgaver med HV- spørgsmål, hvor der i hver opgave er en sætning og her tilknyttet op til 6 HV-spørgsmål
– Hvem
– Hvad
– Hvor
– Hvordan
– Hvorfor
– Hvornår

Her skal Martin selv finde ud af hvilket HV-ord et spørgsmål skal starte med og bagefter skal han svare på spørgsmålet (skriftligt)

Kalender
Liste er udarbejdet hvor månedernes nummer står tilfældigt, og vi remser os frem til at 8=august, 3=marts etc. Og ud hvor hvert månedsnummer skrives månedernes navne. Og vi bruger tricket med at tælle knoerne og mellemrummene imellem knoerne så vi kan vide om en måned har 30 eller 31 dage, og vi drøfter at februar (nr 2) er speciel og at den kan være 28 eller 29 dage. Derefter tjekker vi i den rigtige kalender om vi har anført det korrekte antal dage per måned. Til sidst udregner vi antal dage der er i året 2016 = 366 (pga. skudår)

Eftermiddag
En tur til frisøren.
Oprydning på værelset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =