Undervisning 16-03-2015

Produktion af marmelade fra Kastanieskolens Kastaniehave, som er høstet i sæson 2014, og som vi har haft liggende i fryseren:
– ribs
– brombær
– hindbær

Bør tøs op
Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 1

Så gå vi igang, det hældes hind- og brombær i gryder, varmes og tilsættes sukker m.v.
Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 2

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 3

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 4

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 5

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 6

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 7

Nu er turen kommet til ribs’ene

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 8

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 9

Den rengjorte glas skylles i Atamon

Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 10

Den færdige marmelade hældes på glas
Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 11

Resultat – 10 store glas marmelade af vores egne bær
Produktion af marmelade af bær fra haven (sæson 2014) - 12

Godt arbejde 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + eight =