Ingredienser:
- 1 dåse makrel i solsikkeolie
- 3/4 dl. tomatpuré
- 2 spsk. Heinz tomatketchup (bemærk Heinz er glutenfri)
- 6cm tomatkoncentrat fra tube
- 1/4 tsk. paprika
- Salt og peber
- Evt. 1/4 tsk. hvid- eller rødvinseddike
Tilsæt ingredienserne i en dåse/bøtte man kan sætte et tætsluttende låg på, så forebygger man at hele køleskabet ikke kommer til at dufte af makrel i tomatsovs 🙂
En dåse makrel i solsikkeolie åbnes og sættes til afdrypning i en sigte.
Tilsæt 3/4 dl. tomatpuré.
Tilsæt 2 spsk. Heinz tomatketchup
Tilsæt 6cm tomatkoncentrat fra tube
Tilsæt 1/4 tsk. paprika
Tilsæt salt og peber
Rør nu alle ingredienserne godt sammen
Tilsæt den afdryppede makrel, stik den godt ned i tomatsovsen med en gaffel og rør til sidst det hele godt sammen.
Tip: Smag til med salt, peber og evt. lidt hvid- eller rødvinseddike.
Sæt låg på din nye hjemmelavede makrel i tomat og sæt den i køleskabet 15-30 min før servering, den smager bedst når den er kold.